DE NIEUWE 5051 KLEURENWAAIER
NU TIJDELIJK SLECHTS € 19,95

HELAAS, DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!


19,95 €

ex. BTW, incl. verzendkosten
Bestel nu de 5051-kleurenwaaier voor slechts € 19,95 i.p.v. € 47,00
Deze actie is geldig t/m 31 december 2014. Maximaal 1 kleurenwaaier per klant.

EEN WERELD VAN KLEUREN BINNEN HANDBEREIK

Even voorstellen: Dit is de nieuwe, verbeterde Sikkens 5051 Kleurenwaaier. Deze waaier is samen gesteld door de experts van het AkzoNobel Aesthetic Center en omvat 2079 zorgvuldig geselecteerde kleuren, wat garandeert dat u altijd de juiste kleur kiest voor uw klant.

Om jaren plezier van te hebben

In de waaier zijn de 800 populairste kleuren uit de 4041 collectie samen gebracht met ruim 1200 nieuwe kleuren. Dus niet alleen de populairste, commercieelste kleuren van het moment, maar ook de trend kleuren van straks. Iedere pagina is met de hand samen gesteld, wat deze waaier tot de beste op zijn terrein maakt.

Een instrument om jaren plezier van te hebben. Zo heeft de 5051 Kleurenwaaier aanzienlijk grotere kleurchips, wat de zaken veel inzichtelijker maakt voor de klant. Dankzij de keuze voor zeven kleur chips per pagina is het makkelijker halftonen te selecteren. De navigatie binnen de waaier is verbeterd doordat er een collectie wit- en natureltinten is toegevoegd. Daar komt nog eens bij dat deze fraaie paletten perfect aansluiten bij de groeiende vraag naar vergrijsde en verzadigde kleuren.


Download de vernieuwde Sikkens App

De nieuwe 5051 kleuren zijn ook beschikbaar in de vernieuwde Sikkens App met Visualizer technologie. Kleur ter plekke kamers en ruimtes in met elke gewenste kleur. Uw klanten krijgen met één klik direct een goed beeld van hoe een kamer eruit komt te zien. Download de Sikkens app gratis in de Apple of Android store.